★Cσριℓ Tємвєℓ Bằằ★
Mesaje : 3 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/08/2010 Varsta : 27 Localizare : P'aici, p'acolo, pa peste tot :]]]
| Subiect: Cσριℓ.Tємвєℓ B@@ Mar Aug 24, 2010 7:28 pm | |
| Deci, eu Cσριℓ.Tємвєℓ aterizasi p'aci :]]Cσριℓ.Tємвєℓ este: -tupeista -rebela -rautacioasa -lenesa -amuzanta -copilaroasa -zapacita -tembela ^^ -draguta -dulce -posesiva -optimista -impulsivaCσριℓ.Tємвєℓ iubeste: -acadelele :X -inghetata -sa citeasca -sa scrie poveste( ficuri :D) -sa stea pe forumuri RPG -sa stea la poarta cu gasca de dementi pana dimineata -sa joace volei -sa cante :X -sa'i enerveze pe Jt si pe Dudu :]] -sa trimita mesaje -replica "Te / Va pupa Jean" :]]]]] -versurile Un ocean de vise-am şters, Îmi pare rău că am ales să fiu ultimu' vers ... -sa asculte in prostie melodia "Sar" a trupei Blaxy Girls -sa faca glume -pe Alex Evans:XxXxXxXxX -replica "Oki Doki" -scumpele mele sise- da, frate, le iubesc la nebunie, mai ales pe unele dintre ele :]]]]Cσριℓ.Tємвєℓ uraste: -sa fie stresata -sa i se spuna ce sa faca -sa stea degeaba cand iese cu nebunii :]] -sa nu poate faca ce vrea -idiotii -manele si cocalarii -tampitele care au fitze -sa nu'i mearga net'ul sau telu mobil -pitzipoancele -rozul - deci, da urasc rozu' si asta numai din vina Lamaitei mele scumpe:XxXxXxX -handicapatii -retardatii -matematica -scoalaTop 11 smexy boy: 1. Tomohisa Yamashita
- Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 2. Ryo Nishikido
- Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 3. Kato Shigeaki
- Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 4. Jun Matsumoto
- Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 5. Alex Evans
- Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 6. Adam Lambert
- Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 7. Yu
- Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 8. Kiro
- Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 9. Tatsuya Fujiwara
- Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 10. Toma Ikuta
- Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 11. Sho Sakurai
- Spoiler:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Top 10 anime preferate: 1. Neo Angelique Abyss 2. Naruto 3. Fma Brotherhood 5. Mermaid Melody 6. Vampire Knight(Vampire Knight Guilty) 7. Special A 8. D.Gray-man 9. Death Note 10. Full Methal AlchemistTop 6 seriale preferate: 1. Cronicile frumoasei luptatoare 2. Joan din Arcadia 3. 10 lucruri care nu'mi plac la tine 4. Triunghiul iubirii 5. In cautarea fericirii 6. A ta pentru totdeaunaAsea, acum ca m'am prezentat, cred ca cei mai multi ma cunosc de prin forumuri RPG... Acum, daca aceti intrebari nu ezitati sa mi le adresati :D Chu:* | |
|