Nya Ryoushi Shinobi
Mesaje : 17 Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 32
| Subiect: Fan Fiction, regulile voastre ^.^ Mier Iul 28, 2010 3:10 am | |
| Deci am venit cu un mic set de reguli, pentru inceput si poate vor fi mai multe pentru inceput, dar iata cele mai importante. 11. Orice fic de la Anime fiction trebuie sa aiba disclamer. Nu are disclamer, se inchide ficul si va fi trimis un unda cea verde. Acesta e disclamerul: Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul X si nu fac profit de pe urma lor. Daca aveti poze sau melodi, ve-ti scrie: Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul X si nu fac profit de pe urma lor, iar pozele, respectiv melodiile sunt luate de pe Y si Z.
12. Am vazut pe forum un user, ca vai doamne nu vreau comenturi rautacioase. Intr-un cuvant laudati-ma pe dezastre atomice. De acum inainte, fiecare user ce face ficuri, trebuie sa scrie cum vrea comenturile. Cei care nu stiu nimic, inseamna ca vor sa primeasca orice fel de coment. Cei care scriu pe ce vor sa primeasca comenturi, atunci comentatorul trebuie sa se axeze pe un anumit coment, chiar daca nu ii convine. Deci astea sunt regulile. Daca aveti plangeri, trimite-ti-m un P.M., va dau adresa de mail si ne injuram acolo, dar pentru doua saptamani voi disparea. Pana ma intorc, bye-bye si cititi regulile ^.^ | |
|