| hi everybody ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
okamigirl21 Chunin
Mesaje : 62 Reputatie : 1 Data de inscriere : 10/07/2010 Varsta : 27 Localizare : eu?...undeva pe pamant..capul meu? cu totul in nori
| Subiect: hi everybody ! Sam Iul 10, 2010 7:05 pm | |
| buna tuturor....ma bucur ca sunt aici XD...sa vedem ce sa va spun despre mine....ma numesc Cristina in general prietenii ma striga Criss puteti sa ma strigati si wolfy sau kammy....am 13 ani(defapt am doar 12...o sa implinesc in curand 13) imi plac:animalele in special lupii sau caini ,imi place sa cant(nu stiu daca am o voce foarte buna...) imi place sa desenez desi...talentul meu e plecat pe campii indepartate,siii imi place sa ma DISTREZ cu prietenii mei deeesi uneori sunt cam prea rebela si nebuna (in sensul bun al cuvantului) ....numi place sa ma toace cineva la cap cu aceeasi chestie de o mie de ori,enervantii...,iubitorii de justin bieber(scuze da' nu pot sal sufar )....ma rog si lista poate continua... cam atat despre mine....sper sami fac multi prieteni aici si sa ma distrez...oricum eu oriunde as fi pot sa am distrez ok...bye | |
|
| |
AnnAhD. Student Academie
| Subiect: Re: hi everybody ! Dum Iul 11, 2010 4:22 am | |
| Buna Kammy^_________^(lipsa de ocupatie m`a facut sa scriu aici Dx sa fac "mesaje"DX ce face asta din mine). Ma bucur sa intalnesc oamenii de varsta mea(in sfarsit). Si mie`mi plac cainii desi prefer pisicile. Si mie`mi place sa cant desi..-//- casc cand ajung la juma din cantec. weee,talentu` nu se pune...ci e vb de HARD WORKING. Dx. Yeee alta petrecareata. "I party like a rock star" <-Pitbull-Go girl. Yeehaa rebela si nebuna. Me 2nd. Omg esti ca mine. I HATE Justin Pipier=]]. Wanna be friends? Apropo vreau sa`ti spun 2 intrebari..sau mai multe. 1. Ce muzica`ti place,pentru ca vad ca nu ai specificat. 2. Ce animeuri`ti plac? 3. Iti place stilul Emo/Scene?
Si cam atat^o^ baay. | |
|
| |
okamigirl21 Chunin
Mesaje : 62 Reputatie : 1 Data de inscriere : 10/07/2010 Varsta : 27 Localizare : eu?...undeva pe pamant..capul meu? cu totul in nori
| Subiect: Re: hi everybody ! Dum Iul 11, 2010 4:35 am | |
| buna annah...ma bucur ca mai e cineva petrecaret pe aici sa-ti raspund la intrebari...sa vedem: 1.imi place muzica pop sau rock...ca artisti...Avril Lavigne, MJ,Lady Gaga and others...si muzica japoneza 2.naruto,D.Gray Men,Wolf rain,Kuroshitsuji(sper ca am scris corect)...si acum cam atat imi vine in minte 3.nu's inebunnita dupa stilul emo/scene da' nici nu ma deranjeaza :D Byeee C'ya!!! | |
|
| |
AnnAhD. Student Academie
| Subiect: Re: hi everybody ! Dum Iul 11, 2010 4:38 am | |
| Weeeeeeeeeeee~ SebbyxCiel rulez Kuroshitsuji O________O
pot sa te iubesc pentru ca`ti place Kuroshitsuji? normal ca pot OwO;; | |
|
| |
okamigirl21 Chunin
| Subiect: Re: hi everybody ! Dum Iul 11, 2010 4:39 am | |
| da poti XD..........si sincer de la un timp am inceput sa citesc manga yaoi/hentai deci mai e cineva ca tine aici in afara de foxy | |
|
| |
Deea-chan Jounin-Special
Mesaje : 98 Reputatie : 0 Data de inscriere : 08/07/2010 Varsta : 27 Localizare : ratacita in lumea anime
| Subiect: Re: hi everybody ! Dum Iul 11, 2010 4:47 am | |
| HEEEEEEEEEEEI si eu sunt cu chestiile ero de ce doar de foxy spui? pe mine nu ma cunosti? si scuze de intarziatul meu "bun venit" si YAAAAAAAAAAAAAAAY pentru ANIMEURI !!!!!!!!!!!! iubesc cam pe toata lumea(nu la propiu XD ) can il uraste pe justin dar stie de animeuri plus ca am innebunit de la un timp dupa kuroshitsuji don't know why >.> eh ok deci bye ,ne mai vedem pe aici,cya,ali vederci,bye bye,etc ~nya =3 MWHAHAHAHAHHAHAHAHAHA*ma apuca rasul crizat si sar pe geam si fug ca disperata prin cartier din cauza ca pepenele mancat a fost prea zaharos si zaharul ma innebuneste* | |
|
| |
okamigirl21 Chunin
| Subiect: Re: hi everybody ! Dum Iul 11, 2010 4:50 am | |
| yaaaaaaay deea esti ok?? si nu team mentionat pentru caaaaaaaaaaaa....pur si simplu oi fi tu cu ero da nu prea cu yaoi lol XD....scuzeeeeeeeeeeeeeeeee deea :D...data viitoare o sa te mentionez ok?? si acum ridicate de acoloooo........zici ca esti o baterie supra incarcata....trezesteteeeeeeee la realitateee
Ultima editare efectuata de catre okamigirl21 in Dum Iul 11, 2010 5:06 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Deea-chan Jounin-Special
Mesaje : 98 Reputatie : 0 Data de inscriere : 08/07/2010 Varsta : 27 Localizare : ratacita in lumea anime
| Subiect: Re: hi everybody ! Dum Iul 11, 2010 5:00 am | |
| *vorbind foarte repede* eeeeeeeeeee nu ,tocmai am visat ceva cu yaoi acum cateva nopti scuze dar am uitat sa-ti zic si in plus era ciudat,bizar si idiotic, asa ca nu am mai povestit ca l-am uitat dar mi l-am reamintit si plus ca am de cateva zile am pervii in cap si in plus am o pofta sa citesc yaoi si hentai XD dar parca mai mult sa desenez pervi nu stiu de ce asa ca ma opresc pana nu raman fara aer ok bye acum~nya =3 *sare din nou pe geam in timp ce rade crizat si se da in leagane pana le rupe si dupa fuge dupa masini,se catara in copacii si zboara pana la luna* | |
|
| |
Hiro Aizawa Kage
Mesaje : 121 Reputatie : 2 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Konoha
| Subiect: Re: hi everybody ! Lun Iul 12, 2010 12:05 am | |
| salutare....scuze ca am intarziat da numa acu am mai trecut pe aici Bine ai venit si sper sa te ditrezi cu noi kammy cam atat am avut de scris ja nya | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: hi everybody ! | |
| |
|
| |
| hi everybody ! | |
|