Naruto-Shuriken
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acesta este un forum numai si numai despre anime-ul naruto

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

hi hi hi hi hi..ma rog incetez

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
kiuubyfoxy
Shinobi
kiuubyfoxy

Reputatie : 0
Data de inscriere : 10/07/2010
Varsta : 27
Localizare : In fata calculatorului sau peafara

hi hi hi hi hi..ma rog incetez Empty
MesajSubiect: hi hi hi hi hi..ma rog incetez   hi hi hi hi hi..ma rog incetez EmptySam Iul 10, 2010 4:57 am

ALOOOOOOHA!! Hi! numele meu e Theodora da va implor...nu! va oblig sa-mi spuneti theo(nu pronuntati si "h")
ce pot spune despre mine? sunt una din cele mai bune prietene ale lui deea-chan pe care o puteti gasi usor paci...
varsta: 13(VAAAAAAAAI CE NORORC AM)
ce imi place:anime,manga,sa desenez(cu toate ca nu prea am talent T^T)sa cant da nu prea am voce...de dans nu mai zic,sa ma chioresc toata ziua in fata calculatorului sau sa ies afara cu prietenel mele(deea-chan si ookamigirl21),sa ma indop cu mancare pana mi se face rau,sangele si violenta love (nu va puneti cu mine co incasati) si imi plac chestiile pervi...de la o vreme am inceput sa citesc si yaoi si hentai hentai
ce nu-mi place: baietii idioti cu comentarii stupide,scoala,temele,diriga,tot ce mai e legat de scoala in fara de pauze,sa ma ia mama cu tacanealea ei sa-mi tina predica sa fac curatenie,cand merge netu prost,muzica stupida,idiotii care isi bat joc de tine chiar daca ei nu au in cap mai mult decat o boaba de mazare,si lista poate continua pana maine

merci ca ati fost paici ne mai vedem BYYYYYYYEEEEEEE!!! ^^

PS: I-TA-CHI!!!! pentru faza cu "Doamna Kiuuby" cer razbunare arrrr

Ultima editare efectuata de catre kiuubyfoxy in Sam Iul 10, 2010 5:10 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Deea-chan
Jounin-Special
Deea-chan

Data de inscriere : 08/07/2010
Localizare : ratacita in lumea anime

MesajSubiect: Re: hi hi hi hi hi..ma rog incetez   hi hi hi hi hi..ma rog incetez EmptySam Iul 10, 2010 5:05 am

Hi! vi si tu din hawaii? si o sa te parasc lui kammy-chan sa te bata ca ai zis ca nu ai talent *te loveste peste mana tare* vezi ca maine o primesti si mai rau de la kammy-chan AAA! se vede ca impartim multe din "ce imi place" si mai ales la "ce nu imi place" faza cu scoala.... cine e deacord ca iubeste scoala sa se sinucida .... nimeni? asa credeam si eu ok si draga de cate ori ti-am mai zis? LASO MAI USOR CU SANGELE SI VIOLENTA CA NU ESTI VAMPIR !!!!! !!!!!!!! hipnotizat

ochei spier sa tie distriezi pe aci,sa stei activeit si sa nu te prind ca naiba te ia daca faci spem, oh sialili miele (traducere: ok sper sa te distrezi pe aici,sa stai activa si no SPAM,ma cam doare spatele.... *rade crizata de ce a scris*)
bye~nya =3
Sus In jos
okamigirl21
Chunin
okamigirl21

Reputatie : 1
Localizare : eu?...undeva pe pamant..capul meu? cu totul in nori

MesajSubiect: Re: hi hi hi hi hi..ma rog incetez   hi hi hi hi hi..ma rog incetez EmptySam Iul 10, 2010 7:16 pm

buna foxy Hi! ma bucur ca tu si deea sunteti pe aici ....si apropoooooooooooooooo sa nu cumva sa crezi ca nu am vazut chestia cu "nam talent la desen" cand ne intalnim o incasezi nervous .....in rest avem cateva chestii in comun
ne mai vedem C'ya!!!
Sus In jos
AnnAhD.
Student Academie
AnnAhD.

MesajSubiect: Re: hi hi hi hi hi..ma rog incetez   hi hi hi hi hi..ma rog incetez EmptyDum Iul 11, 2010 4:16 am

Buna>:D< am ateziat si eu pe aici din pura intamplare. Am citit tot.Omg inca un fan yaoi hentai..Omg=p~. Si ai 13 ca mine TT^TT;.
Doamne. Am inebunit. Asa. Sper sa te distrezi p`aici^__^sii..vreau sa vad desene ca sa afirm ce`ai spus despre "n`am talent" ca nici eu nu prea am^__^;.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: hi hi hi hi hi..ma rog incetez   hi hi hi hi hi..ma rog incetez Empty

Sus In jos

hi hi hi hi hi..ma rog incetez
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto-Shuriken :: Bine ati venit dragi prieteni :: Studenti Academie-
Mergi direct la: