| Sugestii | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hiro Aizawa Kage
Mesaje : 121 Reputatie : 2 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Konoha
| Subiect: Sugestii Mier Iun 30, 2010 2:40 am | |
| Salutare aici m-am gandit sa va puneti sugestiile pentru ca forumul acesta sa devina unul mare... sa spuneti ce doriti si daca pot voi face momentan imi dau seama ca avem o problema cu emoticonurile dar momentan am un virus pe care nu il pot sterge in calculator si sunt pe laptop cand imi voi rezolva problema voi face si asta astept sugestiile voastre... ja'ne!
| |
|
| |
Deea-chan Jounin-Special
Mesaje : 98 Reputatie : 0 Data de inscriere : 08/07/2010 Varsta : 27 Localizare : ratacita in lumea anime
| Subiect: Re: Sugestii Joi Iul 08, 2010 9:11 pm | |
| aaaaa pai am eu o sugestie daca vei fi deacord cu ea ca tocmai intrasem si vazusem chestia cu rankul de chunin,gennin(am scris bine?nu mai sunt obisnuita) si ai putea tu in loc de admin sa pui ca esti ....nuj altceva de rank mare,nou venitii rankul cel mai mic adica student la academie,apoi chunin si asa mai departe(cred ca v-am bagat in ceatza ^^') ca sa fie mai usor de inteles in loc de nou venit,memvru,admin si dastea sa fie student la academie pt nou veniti,pt membrii chunin sau ce era ,la admin ceva ca si kage sau daca e ca tot esti din Akatsuki sper ca am reusit sa ma fac inteleasa bye~nya =3 | |
|
| |
Hiro Aizawa Kage
Mesaje : 121 Reputatie : 2 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Konoha
| Subiect: Re: Sugestii Vin Iul 09, 2010 4:22 am | |
| salutare...da mi se pare o idee buna si o sa incerc sa o aplic... o sa inchid momentan forumul pentru macar o zi dar nu stiu daca imi va lua atat de mult... in orice caz voi incerca sa fac posibila aceasta idee.... cam atat bye bye | |
|
| |
roxy-chan Student Academie
Mesaje : 11 Reputatie : 0 Data de inscriere : 06/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Satul ascuns in Nisip
| Subiect: Re: Sugestii Sam Iul 10, 2010 2:37 am | |
| hei....chiar foarte interesanta ideea.... ita daca nu o aplici cat mai repede nus ce iti fac.... o sa fiu student de academie uraaaaa..... foarte buna idee deea-chan....bye | |
|
| |
kiuubyfoxy Shinobi
Mesaje : 59 Reputatie : 0 Data de inscriere : 10/07/2010 Varsta : 27 Localizare : In fata calculatorului sau peafara
| Subiect: Re: Sugestii Sam Iul 10, 2010 5:58 am | |
| hey Ita! ma traznit si pe mine o idee pentru ca si asa am vazut pe alte site-uri...nai putea sa pui si ceva la "fun" cum ar fi "fan fiction" si poate "original ficion" pt ca sincera nus prea buna la fictiuni pe baza unor personaje deja existente in cazul de fatza cu cei din naruto....plus ca m-am plictisit pana peste cam de aceas si ace poveste "sasusaku" sau "naruhina" dar mai pot exista o mie si una de povesti cu acespre peronsaje
deci,ce zici de idee? | |
|
| |
Hiro Aizawa Kage
| Subiect: Re: Sugestii Lun Iul 12, 2010 1:39 am | |
| ok se rezolva dar tu postezi acolo pentru ca eu nu am nicio idee momentan..... deci fan fiction si original fiction da? acus ma duc sa le fac byebye | |
|
| |
Nya Ryoushi Shinobi
Mesaje : 17 Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 32
| Subiect: Re: Sugestii Lun Iul 12, 2010 2:44 pm | |
| Am o idee ^.^ Ce ar fi sa pui unde sunt personajele, un forum unde sa scrie si alte personaje. Eu pot sa aduc informati despre unele personaje, cum ar fi Izuna sau Madara Uchiha sau Kakuzu sau Hidan sau Kushina Uzumaki ^.^, dar imi va lua ceva timp ca le traduc din engleza in romana | |
|
| |
Hiro Aizawa Kage
| Subiect: Re: Sugestii Mar Iul 13, 2010 4:02 am | |
| ok o sa pun dar sa bagi niste informatii si despre Itachi Uchiha ca si alea sunt numai in engleza iar eu nu am sufucuent timp sa stau sa le traduc din pacat si imi pare rau dar asta e....te rog daca ai timp sa te ocupi u de traduceri;)....sya | |
|
| |
Abigail. Student Academie
| Subiect: Re: Sugestii Joi Iul 15, 2010 10:59 pm | |
| Hei, am eu o sugestie, nu stiu daca o sa va placa, insa eu cred ca este o idee buna. Am observat ca Fan Fiction este sectiune separata de Original Fiction, desi ar fi fost mult mai organizat daca sectiunea "Fac Fiction" ar fi avut mai multe sub`sectiuni. Adica sa fie sectiunea principala "Fan Fiction" cu subsectiunile "Original Fics", "Anime Fics", "One shot", si ce ar mai dori userii. Mie una mi se pare o idee mai buna pentru ca este mai organizat. Acum, cum vreti voi. ^^ Chuu`. | |
|
| |
Nya Ryoushi Shinobi
Mesaje : 17 Reputatie : 0 Data de inscriere : 04/07/2010 Varsta : 32
| Subiect: Re: Sugestii Mier Iul 28, 2010 2:48 am | |
| Sefu, mi-a venit o idee. Stiu ca nu este originala, dar ma rog. Ce ar fi ca cei cu ficurile anime sa aiba discalmer. Adica nu a stat nici unul dintre noi sa il deseneze pe Naruto sau sa ii spuna replicile sau mai stiu eu ce personaj anime. De asemena, as vrea sa se puna o regula in care cei care posteaza ficuri, sa spuna ce fel de comenturi vor. Sa fie laudati si cand ajung pe forumuri mari sa fie papati cu tot cu fulgi sau comenturi dure sa evolueze si sa fie apreciati. Asta e una sugestie la mine ^.^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestii | |
| |
|
| |
| Sugestii | |
|