Mesaje : 8 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/06/2010 Varsta : 29
Subiect: ....:: Sall all ::.... Mier Iun 23, 2010 4:14 am
sall...eu sunt Mary...unii imi mai zic si Abyss..pute'ti sa'mi ziceti cum vreti...pai...sa ma descriu putin... ...sunt inalta...aprox 1.72...am ochii caprui..culoarea parului nu v'o zic pentru ca e mereu in schimbare.. ...imi place sa'mi fac prieteni noi...ascult rock si hip-hop...sunt extrem de suparacioasa...recunosc... ...imi plac anime'urile la nebunie...imi lipsesc cateva "piulite"..recunosc si asta..dar pana la urma cine mai e sanatos la cap in lumea asta??...nimeni....toti sunt usor sau mai mult nebuni dar toti in felul lor...pai..ce sa mai zic...cam atat.. ..si nu in ultimul rand ma bucur sa va intalnesc pe toti si ca am ajuns si pe acest forum..ok...papa
Hiro Aizawa Kage
Mesaje : 121 Reputatie : 2 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 27 Localizare : Konoha
Subiect: Re: ....:: Sall all ::.... Mier Iun 23, 2010 4:20 am
sal abyss..ma bucur ca te-ai alaturat acestui forum si ma bucur sa vad ca forumul prospera din ce in ce mai mult... te-am intrecut in inaltime cu 2 cm upiiii....am 1.74
intrebari: -anime-uri preferate?
cam atat imi vin acu bye bye
Abyss Student Academie
Mesaje : 8 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/06/2010 Varsta : 29
Subiect: Re: ....:: Sall all ::.... Mier Iun 23, 2010 4:28 am
si yo ma bucur...deci...sa'ti raspund...ook...pai...aici e simplu..imi plac Naruto,Naruto Shippuden,Pandora Hearts si Rozen Maiden
si razi tu razi...dar daca port tocuri cine e mai inalt???...aud????...